ANTALYA / SERİK - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

.
Merkez Mahallesi 2007 Sokak No23 SERİK/ANTALYA
Vizyon
Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı; Bilgili, Becerikli, Nitelikli ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
8.35-15.30
Öğrenci taşıma servisleri vardır (Özel+devlet)
İlçe merkezi
Okulumuz ilçe merkezine 2 km, il merkezine ise 40 km´dir