ANTALYA / SERİK - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında Mısra Ezberleme Video Yarışması Yapılacaktır.

Ock

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Dede Korkut Hikayeleri’nden Hareketle Yeni Bir Hikaye Yazma Yarışması”  düzenlenmektedir. Yarışma sürecine ilişkin bilgiler komisyon üyesi öğretmen arkadaşlarımız tarafından özetlenerek aşağıda sunulmuştur.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi "Anahtar Kelimelerle Hikaye Yazma" Yarışması

Ağu

2023/2024 eğitim öğretim yılı başvuru sürecine dair takvim yayınlanmıştır.

Ağu

2023-2024 eğitim öğretim yılında okulumuz 5.Sınıfına devam edecek olan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlandı.Şubesini öğrenmek isteyen öğrencilerimiz ve velileri VBS'den veya okulumuza gelerek ilan panosundan öğrenebilirler.

Eyl

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bursluluk Sınavını Kazanan Öğrencilerimiz

Eyl

Ahenk Projesi kapsamında okulumuzda her gün 20 dakika okuma etkinliği yapılacaktır.Faaliyet her hafta dönüşümlü olarak uygulacak olup yıl boyu devam edecektir.

Ağu

Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru süreci başladı.Öğretmen ve öğrencilerimizin başvuru işlemlerini aşağıdaki takvim doğrultusunda e kurs modülü üzerinden (Millî Eğitim Bakanlığı E-Kurs (meb.gov.tr)) yapması gerekmektedir.

Tem

04 Temmuz tarihinde başlayan LGS tercih işlemleri 20 Temmuz tarihine kadar devam edecektir.Öğrencilerimizin belirtilen süre içerisinde okula gelerek tercihlerini yapıp onaylatmaları rica olunur.