ANTALYA / SERİK - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Rotamız Stem Projesi Nisan Ayı Etkinlikleri

May

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Nur ERDEM'in çalışmaları sonucunda e-twinning okulu olmaya hak kazanmıştır

May

Düzenlenen bilim fuarina, Serik Kaymakami Sayın Dr. Cemal ŞAHİN, Serik Belediye Baskan Yardımcısı Sayın Mehmet BALIK İlçe Milli Egitim Müdürü Sayın İkram EKİZ, Serik kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Umut GÜZEL okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve davetliler katıldılar.

15 Temmuz Sehitleri Ortaokulu TÜBITAK 4006 Bilim Fuari açilisini Serik Kaymakami Sayın Dr. Cemal ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram EKİZ, Belediye Başkan yardımcısı Mehmet BALIK,Serik kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Umut GÜZEL ve protokol üyeleri kurdela keserek yaptilar.

Daha sonra hep birlikte tek tek bilim stantlari gezilerek ögrencilerden bilgiler alindi.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Öğrencimiz Ceren GÜNDÜZ Bahar Konulu Video Yarışmasında 1. Olmuştur

Nis

Perge Antik Kenti- Düden Şelalesi - Kurşunlu Şelalesi- Özdilek AVM- Antalya Arkeoloji Müzesi Gezisi Yapıldı.

Nis

Okulumuzda Türkiye, İtalya ve Yunanistan ortaklığıyla  “Europe Is Ours” adlı eTwinning  projesi yürütülmektedir.

Projemizin tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Well-Being School E-Twinning Projesi Tanıtım Videosu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Mısra Ezberleme Video Yarışmasına 7/C Sınıfı öğrencisi Ceren GÜNDÜZ ile katıldık

Nis

8 farklı ülkenin Türkiye (10) Romanya (4) Ürdün (2), Gürcistan (1) Kuzey Makedonya (1) Yunanistan(1) İtalya (1), ve Hırvatistan katılımlarıyla gerçekleştirilen ve Felsefe, STEM, sürdürülebilir kalkınma hedefleri, web2 ve Web3 araçlarının entegrasyonunu amaçlayan proje okulumuzda başarıyla yürütülmektedir.

Mrt

Okulumuzun "ROTAMIZ STEM" Projesi Kapsamında  yer alan Güneş Enerjisi Dönüşümleri ile ilgili ilk proje çalışmamız "Güneş Fırını"nı 7/B sınıfı öğrencilerimiz tamamladı.

Mrt

Okulumuza Sağladıkları Destekten Dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ederiz.

Voleybol Topu, Basketbol Topu, Futbol Topu, Voleybol Filesi, Satranç Takımı, İp Büzgülü Çanta desteği okulumuza sağladıkları için teşekkür ederiz.