ANTALYA / SERİK - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesinde Öğrencimiz Ceren GÜNDÜZ Bahar Konulu Video Yarışmasında 1. Olmuştur

Nis

Perge Antik Kenti- Düden Şelalesi - Kurşunlu Şelalesi- Özdilek AVM- Antalya Arkeoloji Müzesi Gezisi Yapıldı.

Nis

Okulumuzda Türkiye, İtalya ve Yunanistan ortaklığıyla  “Europe Is Ours” adlı eTwinning  projesi yürütülmektedir.

Projemizin tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Well-Being School E-Twinning Projesi Tanıtım Videosu

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Mısra Ezberleme Video Yarışmasına 7/C Sınıfı öğrencisi Ceren GÜNDÜZ ile katıldık

Nis

8 farklı ülkenin Türkiye (10) Romanya (4) Ürdün (2), Gürcistan (1) Kuzey Makedonya (1) Yunanistan(1) İtalya (1), ve Hırvatistan katılımlarıyla gerçekleştirilen ve Felsefe, STEM, sürdürülebilir kalkınma hedefleri, web2 ve Web3 araçlarının entegrasyonunu amaçlayan proje okulumuzda başarıyla yürütülmektedir.

Mrt

Okulumuzun "ROTAMIZ STEM" Projesi Kapsamında  yer alan Güneş Enerjisi Dönüşümleri ile ilgili ilk proje çalışmamız "Güneş Fırını"nı 7/B sınıfı öğrencilerimiz tamamladı.

Mrt

Okulumuza Sağladıkları Destekten Dolayı Antalya Büyükşehir Belediyesine Teşekkür Ederiz.

Voleybol Topu, Basketbol Topu, Futbol Topu, Voleybol Filesi, Satranç Takımı, İp Büzgülü Çanta desteği okulumuza sağladıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri Kapsamında Serik Millet Kütüphanesine Gezi Yapıldı. Kütüphane üyeliği olmayan öğrencilerimize istekleri doğrultusunda üyelik kartları yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

21-26 Mart Orman Haftası olarak kutlanır. Ormanlarımız milli servetimizdir. Ormanı korumak erozyonu önlemek demektir.

Mrt

Okulumuzun Bahçesine Barfiks Yapımı Ve Demir Bakım Çalışmaları.

Çalışmalarımızı maddi olarak destekleyen Derya DURSUN Bey'e Teşekkür ederiz.