ANTALYA / SERİK - 15 Temmuz Şehitleri Ortaokulu

Eyl

Okulumuzda Bando Takımı kuruluyor, hayırlı uğurlu olsun.

Eyl

Okulumuz batı yan bahçesinde bulunan ve öğrencilerimizin, hizmetlilerimizin ve nöbetçi öğretmenlerimizin iş sağlığını ve güvenliğini tehdit eden elektrik panoları,dinamolar kaldırıldı.Aynı zamanda çatı katının üzerine kadar devam eden baca sökülmeye başlandı.

Ahenk Projesi Kapsamında Okulumuzda Okuma Saati Yapılıyor

İlköğretim Haftası Kutlandı

Eyl

Okulumuzda eğitim öğretim sürecinde en üst düzeyde verimlilik elde edebilmek adına zümre öğretmenlerimiz ile toplantılarımız devam ediyor.

Okulumuzun Dış Cephesi Boyanıyor

Ağu

Okulumuzda eğitim öğretim faaliyetlerinin daha güvenli,daha sağlıklı bir ortamda yürütülmesi için çalışmalarımız devam ediyor.Bu kapsamda,

• Okulumuz yangın tüpleri tamamen yenilendi ve servis bakımlı hale getirildi.
  • Engelli,yaşlı ve hasta insanlarımızın erişimini arttırmaya yönelik çaışmalar kapsamında okuldaki klozet tuvalet sayısı katlara doğru yaygınlaştırılmaya başlandı.
  • Okul asansörünün MAVİ ETİKETLİ standartlara ulaşması için keşif süreci tamamlandı.İhale aşamasına geçildi.
  • Niteliği bozulmuş çöp kovaları yenileri ile değiştirilerek daha sağlıklı hale getirildi
  • Okulumuz paratoner tesisatı ve direği kuruldu
  • Elektrik ana panosu ve tesisatı için keşif süreci tamamlandı.İhale aşamasına geçildi.

Ağu

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü okulumuzun yıldırım tehlikesine karşı güvenlik seviyesini artırmak,sevgili öğrencilerimizin huzur ve güven içerisinde eğitimlerini alabilmelerini sağlamak için okulumuza paratoner inşası gerçekleştiriyor.

Ağu

2022 yılı LGS yerleştirme verilerimiz belli oldu.Öğrencilerimizi tebrik eder bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Tem

Okulumuz AHENK Projesi kapsamında yürüttüğü okul kütüphanesini zenginleştirme çalışmaları sonucunda kütüphanemizde öğrenci başına düşen kitap sayısı 10 ve üzeri olduğu için Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından KİTAP DOSTU OKUL BELGESİ ile ödüllendirilmiştir.Çalışmada emeği geçen tüm idareci,öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tem

Okulumuzun 2022-2023 eğitim öğretim yılına daha iyi bir alt/üst yapı ile girebilmesi için binamızda iyileştirme çalışmaları devam ediyor.Bu kapsamda Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından su alan okul çatısının yenilenmesi işine başlanmış bulunuyor.Çalışmada emeği geçen herkese okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Tem

2022 yılı Yeniden Yönetici Görevlendirmeleri kapsamında okulumuza yeni Müdür görevlendirmesi yapıldı.Bu kapsamda Boğazkent Nurte-Turan Kilit Ortaokulu Müdürü Mahmut YILDIZ okulumuzun yeni Müdürü olmuştur. Hayırlı olmasını diler yeni görevinde kendisine başarılar dileriz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yapılan etkinliklerle kutlandı.

Tübitak 4006 Bilim Fuarı 2019 Okulumuzda Yapıldı.